Wednesday, October 17, 2007

LATEST PROJECT: my ribbon basket



Ini project yang paling latest skali Dodie buat. Its a gift to a friend, KAK LINA di kerteh sebagai tanda Terima Kasih untuknya. Mula-mula susah juga nak dapat bahan untuk buat kotak riben ni. Pada asalnya, Dodie pernah tengok kotak ini yang diperbuat drpd kotak kayu di dlm magazine papercraft dari UK. Nak beli kotak tu susah, coz tak ada dijual disini. Bila tengok kotak tu, rasanya Dodie boleh buat sendiri dengan menggunakan bahan-bahan yang mudah didapati. Bila dah dapat ide, terus Dodie plan cari bahan-bahan yang sesuai.