Saturday, June 13, 2009

* my nikah invitation card*





Last minute, another four days before my wedding, i decided to make 10pcs of this to invite my closest friends.

2 comments:

Kak Ezza@makcik Blogger said...

dodie,
akak berkenan pada kad you ni..boleh tak akak tiru kad you ni bila anak akak kawin nanti...tema anak akak ni silver n black...

Jalan Jambu susu ni to me quite familiar....ada tak rumah arwah cikgu Sawiyah kat situ?

dodiemohd said...

hi kak ezza, nice color lar silver n black..bila nak kendurinyer tu?? Bgtau d awal2 yer kalo nak order tu nanti.
My home is at jalan kuching, tmn seri delima. Maaf lah kak, d x berapa kenal cikgu sawiyah tu..but nama tu mcm pernah dengar. Dia mengajar di Sek men Raja Ali ker??