Wednesday, July 1, 2009

* surprise gift to the m'chicbloggers*

Manisnya Senyuman Akak-akak ni....






I hope all my m'chic bloggers happy to received these card especially made for them. SURPRISE ya!!

10 comments:

Kak Elle said...

oh cantik mine ada tak?...hehehe

Kak Ezza@makcik Blogger said...

Dodie....
akak dah dapat kad dr you...cantik sesangattttt.....u ni very kreatif laa...

Terima kasih banyak banyak...Sampai masa nya akak akan call..hehehe

Ummi365 said...

u hu hu.. dia punya dah sampai dulu...

Button Planet said...

Dodie...

Akak punya ada tak? masih tertunggu-tunggu ni...;-))

K Azzah8

tulipurple said...

dah dpt...yippieeee,suka banget!!nice lah..ingtkan nk dpt jemputan makan nasi myk..haha.i;ll pray for ur success in this biz..way to go!!
tqvm dear..tenkiu keladi leaf..hehe.

dodiemohd said...

haaa..sapa2 yg x dapat lagi tu...marah abang posmen ni!!hehehe..

nurazzah8 said...

Dodie....hehehe...sukanya akak...dapat kad merah dari Dodie... psssttt...ingatkan kad jemputan ... anyway...TQVM...cantik sangattt!!!! terlalu gumbira rasa hati... nanti ada special occassion, akak tempah dgn Dodie ya...berapa Dodie charge ya?

....butang hari tu dah sampaikan? nanti dah buat apa-apa projek...emel lah kat akak ya...

cikMilah said...

yayyy yayyy, nampak mukka aka yg kembang setaman itew...Ala... ari n abang posmen cuti da....
sabar.. sabar..

dodiemohd said...

sabaer ye cikmilah....jauh tu nak sampai ke bm..

Nong said...

Dodie dear,
Kak nong dah dapat lama dah, tapi tak sempat nak say TQVM. Abd mus tanya, gambar i takde ke? ish ish...